Caravana a Canàries 2021
Us recordem que fa anys que participem de la caravana "obrim fronteres" i us adjuntem el text que hi ha penjat a la web de la plataforma (https://caravanaobrimfronteres.webnode.es/) per si us animeu a participar-hi 

Aquest any, la caravana se'n va a Canàries del 17 al 25 de juliol, per denunciar la vulneració de drets envers les persones migrants que arriben a les illes i reivindicar una acollida digna i el dret de llibertat de moviment per a totes les persones.

Aquest és el 5è any que la xarxa Caravana Abriendo Fronteres, formada per diverses associacions, col·lectius i moviments en defensa dels drets humans així com persones a títol individual, viatgem juntes a una frontera de la UE per conèixer la realitat de cada territori i fer xarxa en defensa dels DDHH .

T'hi apuntes?
Omple aquest formulari si vols participar en la Caravana amb sortida des de Catalunya. I si t'animes pots venir a les assemblees, ajudar-nos amb la logística, formar part d'una comissió de treball ... Si no pots venir també pots col·laborar econòmicament ... Et necessitem!

El termini d'inscripció és FINS EL 30 de MAIG.
Et recomanem que t'apuntis el més aviat possible, per començar a reservar bitllets.

LA CARAVANA té previst arribar a Gran Canaria i sortir per Tenerife i estimem un preu aproximat d'uns 180-200€ en vols i ferris, sense incloure menjar i allotjament.

En omplir el formulari, t'enviarem el número de compte i tota la informació necessària per a confirmar la teva participació a la Caravana 2021.

Més informació sobre Caravana Obrim Fronteres a:

Web: https://caravanaobrimfronteres.webnode.es/
Facebook: https://www.facebook.com/CaravanaObrimFronteresCatalunya/
Twitter: @CaravanaObrim
Telegram: t.me/caravanaobrimfronteres

O ens escrius directament a: caravanaobrimfronterescat@gmail.com.

 

Número de visites avui: -